CCV Shop specialist

Ccv shop – voorheen Biedmeer – is voor Supportflex  een belangrijke tool wanneer het gaat om het ontwikkelen en exploiteren van webshops. Deze alles in één cloud oplossing voor webshops biedt veel functies gecombineerd voor een vast laag maandbedrag. CCV shop wordt door Supportflex ingezet bij E-Commerce projecten waarbij elementen zoals een korte time to market, stabiliteit en lage ontwikkel- en onderhoudskosten belangrijk zijn.

Met jarenlange ervaring in CCV Shop mag Supportflex zich zeker een specialist noemen in het werken met dit pakket. Wij runnen onze eigen E-Commerce oplossingen vanuit  CCV Shop. Gebaseerd op onze praktijkervaring hebben wij een aantal diensten ontwikkeld waarvoor u als (beginnende) CCV-Shop eigenaar uitstekend bij ons terecht kunt:

Strategie bepaling en implementatie

Ieder project – groot of klein – start bij ons met het bepalen van de juiste strategie. Vanuit de strategie bepalen we welke doelstellingen we willen behalen en op welke wijze we gaan meten of de  gestelde doelen behaald zijn. De doelen worden omgezet is concrete actiepunten. De actiepunten worden ingepland en uitgevoerd.

Professionele CCV Shop inrichting en ontwikkeling

CCV-Shop is in de basis een plug and play systeem wat binnen enkele uren door een geoefende gebruiker online kan worden gebracht. Onze specialisten brengen gebruiken hun jarenlange kennis van design, usability, techniek en online marketing om dit proces zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Uiteraard kunt u ons ook benaderen om een bestaande webshop te migreren naar CCV shop of voor hulp bij een reeds ingerichte CCV webshop.

Aanpassen van Templates (Protomiseren)

Dit systeem biedt een hoop verschillende templates welke aangepast kunnen worden aan de hand van een uitgebreide set aan instellingen. Mocht er behoefte zijn aan een andere uitstraling of functie dan is er de mogelijkheid om een template te protomiseren. Een geprotomiseerd thema biedt de mogelijkheid om enkele belangrijke bronbestanden te wijzigen. Op deze manier is het mogelijk om extra wensen of afwijkende vormgeving te realiseren. Supportflex is uw ervaren partner in het aanpasssen van uw template.

Back end integraties en externe koppelingen

Mocht u een extern systeem willen koppelen aan uw webshop dan bieden wij daarvoor de gepast ondersteuning. Denk hierbij met name aan integraties met uw verzendpartij, marketing dashboard, boekhouding of warehouse.

App ontwikkeling

Naast de standaardfuncties van CCV shop bestaat de mogelijkheid om nieuwe functies te installeren via diverse apps. Supportflex heeft de kennis en mogelijkheid om custom apps samen met u te ontwikkelen en in de app store van CCV te vermarkten.

WebShop Gebruikerstrainingen en Masterclasses

Mocht u zelf het maximale uit uw CCV shop willen halen. Neem dan contact met ons op voor een maatwerk training of masterclass op uw eigen niveau.

Uiteraard zijn onze online marketing diensten uitermate geschikt om gecombineerd te worden met een webshop ontwikkeld met CCV shop. Informeer naar de mogelijkheden of bekijk ons portfolio voor onze referenties.