Online marketing

Lokale en Regionale Online marketing gericht op Enschede & Twente

Een goede en representatieve website is erg belangrijk. Nog belangrijker is dat uw doelgroep uw site weet te vinden. Uw doelgroep oriënteert zich vrijwel altijd eerst online, zeker in de zakelijke markt. Het is dus zaak om goed vindbaar te zijn voor potentiële klanten op het internet. Een website is vaak een behoorlijke investering en wij zorgen ervoor dat u deze investering dubbel en dwars weer terug verdiend. We optimaliseren uw huidige site of bouwen wanneer nodig een geheel nieuwe site, waarvan we uiteraard ook het beheer en onderhoud (kunnen) doen. Vervolgens laten uw website omzet genereren. De inhoud en toegankelijkheid van uw website zijn bijvoorbeeld erg van belang wil uw potentiële klant ook daadwerkelijk op uw site belanden.

Via zoekmachines als Google is uw doelgroep op zoek naar uw producten of diensten. Het specialistische proces dat ervoor zorgt dat uw doelgroep uiteindelijk uw site vindt is tijdrovend en heeft voortdurend aandacht nodig. Wij kunnen dit proces perfect voor u beheren en uw bedrijf laten scoren op internet! Online Marketing is precisiewerk, en vergt veel tijd en aandacht. Samen met u analyseren we de huidige situatie en laten uw marketing strategie aansluiten op de kansen die zich in uw markt voordoen. Daarnaast denken we altijd proactief met u mee ten aanzien van de kansen en uitdagingen die zich voordoen in uw online omgeving. De ontwikkelingen op internet volgen elkaar in rap tempo op, een partner die daar bovenop zit is onmisbaar. Wij zijn uw vertegenwoordiger op de digitale snelweg.

Uniek aan Supportflex is dat we ons richten op ondernemingen of afzonderlijke business units die een duidelijke regionale of lokale binding hebben. Ook werkt deze formule uitstekend voor niche markten. In de praktijk komt dit er op neer dat we vaak voor ZZP-ers, middenstanders en het MKB werken. Door onze aanpak op onze doelgroep af te stemmen merken we dat we een optimaal resultaat kunnen behalen.

Neem direct contact op voor een afspraak of meer informatie over online marketing!