Lokale helden & Online marketing

Supportflex heeft er voor gekozen om alle diensten zo in te richten dat ze gericht zijn op “normale” bedrijven waarvan de klantenkring zich lokaal (of soms regionaal) oriënteert. Wij spreken vaak over de lokale helden.

De ontwikkelingen op internet volgen elkaar in rap tempo op, een partner die daar bovenop zit is onmisbaar. Wij zijn jouw vertegenwoordiger op de digitale snelweg. We kiezen er voor om alleen middelen in te zetten waarbij het rendement optimaal en duidelijk aantoonbaar is:
Lokale helden

Een website is vaak een behoorlijke investering en wij zorgen ervoor dat je deze investering dubbel en dwars weer terug verdiend. We optimaliseren jouw huidige site en zorgen voor frisse en relevante inhoud. Vervolgens laten we jouw website omzet genereren. De inhoud, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van uw website zijn hierbij erg van belang.

Onze werkwijze start met een helder en overzichtelijk plan. We onderscheiden hierin een aantal simpele stappen.

1.) Aansluiting van een website

De eerste stap die we nemen is het aansluiten van jouw site op een aantal software pakketten. De doelstelling is hierbij om inzage te krijgen in de huidige situatie van de website. Deze informatie vormt de basis voor toekomstige verbeteringen. De pakketten die we gebruiken bieden inzage in aspecten zoals:

  • Gebruikersstatistieken. We maken graag gebruik van Google Analytics en de Google Tag Manager. Centraal bij de inrichten van deze systemen is het zo goed mogelijk volgen van de conversies (zoals aankopen en contact momenten) van bezoekers.
  • Zoekwoord volg systemen. We houden de posities bij van belangrijke zoekwoorden.
  • Webmaster tools. We analyseren hoe zoekmachines de website bekijken.

Wanneer we weten hoe een website rendeert en presteert zullen we een aantal wijzigingen doorvoeren.

2.) Quick wins doorvoeren

Wanneer we een website hebben aangesloten op de benodigde software zien we vaak dat er op korte termijn een aantal belangrijke winstpunten te behalen zijn. De punten waarop snel winst te behalen is zullen we direct doorvoeren. Een aantal punten die we vaak doorvoeren zijn:

  • Google My Business volledige en correct invullen. Vooral voor ondernemingen met een duidelijke lokale of regionale doelgroep is hier veel winst te behalen.
  • Zorgen voor een goede indexeerbaarheid van de website. Denk hierbij aan een correcte opbouw van de code en het indienen van een sitemap.
  • De belangrijkste zoekwoorden direct vermelden in de pagina titel
  • Het benoemen van het werkgebied

3.) Optimaliseren en analyseren

Zodra een website is aangesloten en goed is ingericht begint het procesmatige deel van online marketing. We spreken hierbij vaak van optimalisatie omdat het een doorlopend proces is waarbij verbeteringen en analyse elkaar steeds opvolgen.

Wij kunnen dit proces perfect voor u beheren en uw bedrijf laten scoren op internet! Online Marketing is precisiewerk, en vergt veel tijd en aandacht. Wij denken altijd proactief met je mee ten aanzien van de kansen en uitdagingen die zich voordoen in jouw online omgeving.

Overzichtelijke pakketten

Onze diensten zijn simpel onder te verdelen in simpele pakketten. Afhankelijk van de concurrentie en de behoefte kunnen we de diverse bouwstenen inzetten.

Populariteit

We vergroten de online populariteit van de website met als gevolg dat de site beter scoort in zoekmachines. Dit doen we door contact op te nemen met andere relevante websites.

Content & Conversie

We laten de informatie op de site beter aansluiten op het gedrag en de behoefte van de doelgroep. Dit doen we door nieuwe teksten te plaatsen of bestaande te verbeteren.

Online adverteren

We plaatsen advertenties op zoekmachine resultaat pagina’s, vervolgens berekenen we hoe succesvol de advertenties zijn. Met de verkregen data verbeteren we de bestaande advertenties.

Bij al onze pakketten leveren we een extra component genaamd rapportage & analyse. Hierin meten we het resultaat, stellen we waar nodig de strategie bij en overleggen de voortgang met de klant.

Specialist in de regio

Uniek aan Supportflex is dat we ons richten op ondernemingen of afzonderlijke business units die een duidelijke regionale of lokale binding hebben. Ook werkt deze formule uitstekend voor niche markten. In de praktijk komt dit er op neer dat we vaak voor ZZP-ers, middenstanders en het MKB werken. Door onze aanpak op onze doelgroep af te stemmen merken we dat we een optimaal resultaat kunnen behalen. We streven ernaar om dit te doen binnen een budget dat voor ieder type bedrijf – dat wil groeien – haalbaar is.

Doordat we gevestigd zijn in Enschede zijn we op deze lokale markt (inclusief de directe omgeving zoals Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen) ijzersterk. We weten de lokale online beïnvloeders te vinden en te activeren.

Uiteraard gaan we ook de uitdaging in andere (regionale) markten buiten Twente niet uit de weg. Daag ons uit!

Neem contact op met Supportflex

Neem direct contact op voor een afspraak of meer informatie over online marketing!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht