Lokale en Regionale Online marketing gericht op Enschede & Twente

Een goede en representatieve website is erg belangrijk. Nog belangrijker is dat uw doelgroep uw site weet te vinden. Uw doelgroep oriënteert zich vrijwel altijd eerst online. Dit geldt zowel voor de zakelijke als bij de consumenten markt. Het is dus essentieel om goed vindbaar te zijn voor potentiële klanten op het internet.

Een website is vaak een behoorlijke investering en wij zorgen ervoor dat u deze investering dubbel en dwars weer terug verdiend. We optimaliseren uw huidige site en zorgen voor frisse en relevante inhoud. Vervolgens laten we uw website omzet genereren. De inhoud, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van uw website zijn hierbij erg van belang.

Onze werkwijze start met een helder en overzichtelijk plan. We onderscheiden hierin een aantal simpele stappen.

1.) Aansluiting van een website

De eerste stap die we nemen is het aansluiten van uw site op een aantal software pakketten. De doelstelling is hierbij om inzage te krijgen in de huidige sutuatie van de website. Deze informatie vormt de basis voor toekomstige verbeteringen. De paketten die we gebruiken bieden inzage in aspecten zoals:

  • Gebruikersstatistieken. We maken graag gebruik van Google Analytics en de Google Tag Manager. Centraal bij de inrichten van deze systemen is het zo goed mogelijk volgen van de conversies (zoals aankopen en contact momenten) van bezoekers.
  • Zoekwoord volg systemen. We houden de posities bij van belangrijke zoekwoorden.
  • Webmaster tools. We analyseren hoe zoekmachines de website bekijken.

Wanneer we weten hoe een website rendeert en presteert zullen we een aantal wijzigingen doorvoeren.

2.) Quick wins doorvoeren

Wanneer we een website hebben aangesloten op de benodigde software zien we vaak dat er op korte termijn een aantal belangrijke winstpunten te behalen zijn. De punten waarop snel winst te behalen is zullen we direct doorvoeren. Een aantal punten die we vaak doorvoeren zijn:

  • Google My Business volledige en correct invullen. Vooral voor ondernemingen met een duidelijke lokale of regionale doelgroep is hier veel winst te behalen.
  • Zorgen voor een goede indexeerbaarheid van de website. Denk hierbij aan een correcte opbouw van de code en het indienen van een sitemap.
  • De belangrijkste zoekwoorden direct vermelden in de pagina titel
  • Het benoemen van het werkgebied

 

3.) Optimaliseren en analyseren

Zodra een website is aangesloten en goed is ingericht begint het procesmatige deel van online marketing. We spreken hierbij vaak van optimalisatie omdat het een doorlopend proces is waarbij verbeteringen en analyse elkaar steeds opvolgen.

Wij kunnen dit proces perfect voor u beheren en uw bedrijf laten scoren op internet! Online Marketing is precisiewerk, en vergt veel tijd en aandacht. Wij denken altijd proactief met u mee ten aanzien van de kansen en uitdagingen die zich voordoen in uw online omgeving.

De ontwikkelingen op internet volgen elkaar in rap tempo op, een partner die daar bovenop zit is onmisbaar. Wij zijn uw vertegenwoordiger op de digitale snelweg. We kiezen er voor om bewezen middelen in te zetten waarbij het rendement duidelijk aantoonbaar is:

Specialist in de regio

Uniek aan Supportflex is dat we ons richten op ondernemingen of afzonderlijke business units die een duidelijke regionale of lokale binding hebben. Ook werkt deze formule uitstekend voor niche markten. In de praktijk komt dit er op neer dat we vaak voor ZZP-ers, middenstanders en het MKB werken. Door onze aanpak op onze doelgroep af te stemmen merken we dat we een optimaal resultaat kunnen behalen. We streven ernaar om dit te doen binnen een budget dat voor ieder type bedrijf – dat wil groeien – haalbaar is.

Doordat we gevestigd zijn in Enschede zijn we op deze lokale markt (inclusief de directe omgeving zoals Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen) ijzersterk. We weten de lokale online beinvloeders te vinden en te activeren.

Uiteraard gaan we ook de uitdaging in andere regionale markten buiten Twente niet uit de weg. Daag ons uit!

Neem contact op met Supportflex

Neem direct contact op voor een afspraak of meer informatie over online marketing!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht