Meer klanten door online adverteren

Online adverteren voor meer bezoekers
Adverteren in zoekmachines oftwel SEA (Search Engine Advertising) is vooral geschikt als u snel en eenvoudig gevonden wilt worden. Met SEA bepaalt u zelf (in overleg met een specialist) op welke zoektermen u gevonden wilt worden, een tekstadvertentie wordt pas getoond wanneer een internetgebruiker op de term zoekt die u heeft opgegeven. Een vertoning van uw advertentie kost u niks, pas als de internetgebruiker op uw advertentie klikt en dus op uw webpagina beland gaat u betalen. Combineer SEA met SEO, is ons advies!

Online bezoekers naar uw winkel

Online adverteren: ook voor de lokale markt

De relevantie, inhoud en kwaliteit van uw advertenties zijn erg van belang om getoond te worden. U gaat immers de concurrentie aan met andere adverteerders, en wilt natuurlijk met zo min mogelijke kosten zo hoog mogelijk staan met uw advertentie. Heeft u een doelgroep binnen een bepaald gebied dan kunt u er voor kiezen om enkel lokaal te adverteren.

Door het juist inregelen van de website statistieken kunnen we uitlezen wat het adverteren u oplevert, de advertentiekosten moeten immers lager uitvallen dan de opbrengst! Zo simpel is het! Voor vele van onze klanten beheren wij het SEA-proces, bent u de volgende?

Neem contact op met Supportflex

Neem direct contact op voor een afspraak of meer informatie over online marketing!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht