Commercieel medewerker online
(24-40 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker om ons team te komen versterken als commercieel medewerker online.

In deze functie ben je dagelijks bezig met het verhogen van het online commerciële succes van onze klanten. Dit doe je onder andere door structureel de inhoud van websites te verbeteren en de populariteit te verhogen. Door direct te schakelen met de eigenaar en het online resultaat te analyseren bepaal je de te volgen strategie.


Bekijk deze vacature »Traineeshiplokale online marketing
(12-28 uur per week)

Verhoog je kennis van lokale online marketing in de praktijk: de ideale baan naast je marketingstudie.
In deze functie ben je bezig met het verhogen van het online commerciële succes van onze klanten. Je bent het online verlengstuk van onze klanten en helpt ze met online ondernemen. Dit doe je onder anderen door structureel de inhoud van websites te verbeteren, social media posts vorm te geven en de online populariteit te verhogen. Je werkt samen met een team van gedreven specialisten om het online resultaat van onze klanten te verbeteren.


Bekijk deze vacature »Online marketeer (Stage / afstuderen MBO)

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) of afstudeerder met een opleiding of studie gericht op:

  • Commercie
  • Marketing en Communicatie

Je richt je op het verbeteren van de online positionering van concepten van onze klanten. Deze werkzaamheden bestaan uit:


Bekijk deze vacature »Online marketing (Stage / afstuderen HBO)

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerder HBO stagiair(e) of afstudeerder die meehelpt bij het verbeteren van onze dienstverlening. Al onze diensten en producten zijn er op gericht om onze klanten succesvol te maken via het online kanaal. Hierin richten wij ons MKB bedrijven met een lokale of regionale klantenkring.


Bekijk deze vacature »